Etichete

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ghita kosovo 1

In ultimele zile au circulat tot felul de zvonuri și știri false despre fugarul Ghiță care, chipurile, s-ar ascunde în Serbia. Toate s-au dovedit false, iar oficina de propagandă a Binomului, Hot News, s-a compromis încă o dată, dovedindu-se o fițuică micinoasă de împroșcat cu fake news.

Turmy Hebdo a reușit, prin eforturile extraordinare ale reporterului nostru special Sperietoarea de Ciori, care s-a deplasat în spațiul exyugoslav, într-o zonă încă periculoasă, să dibuiasca ascunzătoarea lui Ghiță.

Dragi cititori, fugarul Ghiță se ascunde in Kosovo !

In muntii din apropierea graniței cu Macedonia, intr-un sătuc înconjurat de păduri dese și prăpastii inaccesibile, pe nume Berzovice, Sebatian Ghiță a pus pe roate o ceată de arnăuți pe care-i finanțează din fondurile Romania TV și-i  instruiește printr-o pregătire militara specială, inarmandu-i până-n dinti și măsele. 

 Sperietoarea de Ciori  a mai aflat, prin tehnici speciale de investigație jurnalistică, trăgându-i de limbă cu cleștele și patentul   pe localnici, să afle că Ghiță intenționează să atace DNA-ul și pe Codruța Koveși, apoi să  preia puterea printr-o lovitură de stat. 

Atacul va începe printr-un desant cu berbecuți în portul Constanța și altul cu capre negre în Pădurea Baneasa, apoi cele două armate vor face joncțiunea în cartierul Pipera, unde se vor aproviziona din belșug cu fân din stâna lui Gigi Becali. Astfel, bine hrănite și echipate, trupele de  arnauți  ale lui Ghiță vor invada străzile capitalei, purtând pe piept haștagul „dezrezist”.

Vom reveni cu amănunte de îndată ce mai aflăm câte ceva despre ascunzătoarea și mișcările de trupe ale fugarului Ghiță.

Adriana Moldovan,

spovestitoare la Turmy Hebdo