Etichete

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

constitutia

Când corupții și penalii, reprezentați de hienele lor politice, sprijiniți de Curtea Constituțională, ies din scorburile și cloacele în care colcăie fărdelegea, mita, traficul de influiență și pestilențiala corupție, apare Arhnghelul Luptei Anticorupție, Codruța cea Castă, adevărata și precurata sfânta fecioară pururea nedezvirginata care, cu sabia și cătușele DNA-ului într-o mâna, cu serviciul secret de informații, întruchipat de Cucuveaua Mov, in cealaltă vine și luptă… luptă și dăi !… și iară dăi și luptă !… 

Curtea Constituțională spune că e anticonstituțional să anchetezi Guvernul pentru oportunitatea ordonanțelor emise ?  Precurata sfânta arhanghela Codruța ii pune catușele Curții !

Constituția, prin prevederile ei, se opune cruciadei impotiva corupției a DNA-ului ? Arhanghela precurata pururea nedezvirginata Codruța o calcă în picioare !

Căci, la urma urmei, ce este Constituția în fața DNA-ului ?  O cărțulie de dânșii inventată ca la-ndărătul ei să se ascundă corupții…  Dacă,astfel, Constituția se opune DNA, căci Codruța precurata nedezvirginata sfânta pururea arhanghela este DNA, atunci Constituția trebuie încătușată, anchetată, vârâtă în pușcărie… 

Cântarea Codruței

Bucurați-vă, voi, cei ce manifestați în piață în sprijinul ca DNA să vină să-i ia,

Caci arhanghela nedezvirginata pururea sfânta vine cu Constituția pe Constituție călcând !

Bucurați-vă, voi, sprijinitori ai Republicii Procurorilor, 

Arhanghela pururea sfânta nedezvirginata pune cătușele Constituției !

Bucurați-vă, voi, cei ce vreți desființarea Parlamentului, 

Precurata nedezvirginata pururea sfânta va face ea însăși, în marea ei ințelepciune cu doctorat neplagiat decât în proporție de 5 la suta, legile trebuincioase pentru țară !

Cu Constituția pe Constituție călcând, 

Codruța arhanghela nedezvirginata pururea sfânta vine, vine… calcă statul de drept în picioare !

Popa Gomboașă,

patriarh la Turmy Hebdo